Kommer att ha middag här på söndag för Bubba o Linda med knytt! Skapade en " ny " kyclingfile rätt i går då sköldmön födelsedagsåt tillsammans med Eva på hotellet! Så det får det bli även på söndag!
Hur jag gjorde? Lätt som en plätt! Tinade fileerna i eget spad med lite salt, vitpeppar o chillieflakes!
Stekte sen på låg värme i smör till dom var nästa klara, Hackade en vitlök per file, en bra bit purjo per file och lät fräsa med en stund, slog på lite ptatisvatten o kokade hårt nån minut o sen på med grädde, mycket grädde! Avslutade med att lägga på vidndruvor, för att " snygga " till det.
Sen kan man ta potäter eller pasta eller ris helt efter egen smak! O i " vuxen " sammanhang passar en Riesling utmärkt!
Så nu skall vi till Lindehallen o införskaffa lite ingridienser till detta, nåt smaskens till ikväll och en säck Konjak piller.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar